Kandidater kv21

Anders Thingholm

SPIDSKANDIDAT

Anders Thingholm er 37 år, og han har boet i Nordfyns Kommune (Morud), lige siden han var helt lille. Ved siden af sit politiske arbejde arbejder han som afdelingsleder på en af kommunens skoler (Havrehedskolen) – dette har han gjort lige siden 2014, hvor han inden da også havde arbejdet som lærer fra 2007. Han har siden 2008 været gift med Tina Thingholm, og de har sammen tre børn: Marcus (14 år), Lærke (11 år) og William (9 år).

 

Du kan følge eller læse mere om Anders Thingholm på hans FaceBook profil.

Marie Louise Pedersen

Mit navn er Marie Louise Pedersen. Jeg er 47 år, bor ved Bogense og jeg er stolt alenemor til 3 drenge.

 

Jeg stammer oprindeligt fra en politisk interesseret familie og boede i min barndom på en gård ved Særslev.

 

Jeg er på 19. år selvstændig ejendomsmægler med kontor/base i Bogense. Jeg har boet flere steder i Danmark (er bla kostskolebarn) og boet i både frankrig og england. Jeg er oprindeligt uddannet agrarøkonom.  Min baggrund har givet mig udsyn, holdning og vid og som person er jeg ret kreativt tænkende.

 

Jeg er gået ind i det politiske arbejde fordi det interessere mig enormt og fordi jeg som borger i Nordfyns Kommune mener jeg vil tage et medansvar,- ikke mindst for hvor vi skal hen.

 

Det jeg gerne vil arbejde for er, borgernes mentale sundhed, bosætning af flere ressourcestærke familier, mere fokus på at tiltrække industri/erhverv og mere satsning på oplevelsesturisme (det skal vi leve af i fremtiden siger forskning). 

 

Udover mit job og børn, så er jeg engageret i velgørenhedsorganisationen Rotary.

Christina Flyman

Jeg hedder Christina Kamma Steenvinkel Flyman og er 52 år og oprindelig fra Aarup, hvor jeg har tilbragt hele min barndom.

 

I dag bor jeg i Særslev og er viceforstander og den ene del af forstanderparret på Nordfyns Efterskole siden 2009.

 

Jeg er gift med Bjarne og vi har i alt 7 børn og nu 6 børnebørn indtil videre. Vi har stadig den yngste Frederikke (14) boende hjemme.

 

Udover mit arbejde på efterskolen sidder jeg i bestyrelsen for Særslev-Hårslev skolen, hvor dagplejen, 2 børnehaver og SFO også hører under.

 

Jeg mener, man som konservativ har et socialt ansvar og tar det.

 

Vi har et fælles ansvar for børnene og de unge, de er vores fremtid og for de gamle, de er vores fortid, vores historie, arv og en gruppe vi skal vise respekt.

 

Jeg håber på at blive valgt til kommunalbestyrelsen d. 16. november. I hvert fald vil jeg gerne gøre et politisk stykke arbejde for Det Konservative Folkeparti i Nordfyns Kommune.

Carsten Nascou Jäger

Info om Carsten kommer snart…

Jeffrey Andrew Duckett

Info om Jeffrey kommer snart…

Øvrige kandidater og opstillingsliste vedtages i forbindelse med næste generalforsamling i 2021.

Opdateres snarest muligt.